INFO

apertuuri.net

Kahden valokuvaajan yhteinen sivusto.

Olemme naantalilainen aviopari, joka kuvaa yhdessä erilaisia tapahtumia, tuotteita, ihmisiä, eläimiä ja tietysti myös häitä.

Asiakkaanamme saat kaksi ammattitaitoista kuvaajaa, jotka nauttivat työstään.

 

Miksi palkkaisimme valokuvaajan kun kaverillakin on hieno digikamera?

Vaikka kaverin matkakuvat Kreetalta olivatkin kivoja niin antaa hänen keskittyä juhlavieraana olemiseen.

Juhlapäivän kuvaaminen dokumentaarisen tyyliin on oma taiteenlajinsa, joka hyvän kaluston lisäksi vaatii täydellistä keskittymistä tehtävään, luovuutta ja mielellään myös kokemusta. Kaverin voisi olla mukavampaa nauttia vain juhlasta ja teilläkin on juhlapäivän jälkeen hienot kuvat muistona koko päivästä.

 

Käytättekö salamavaloja?

Luonnonvalo on ehdottomasti parasta, mutta aina välillä on tilanteita, joissa se ei riitä. Tällöin käytämme salamavaloja. Hankalissa olosuhteissa voimme käyttää myös akkukäyttöisiä studiotyyppisiä valoja.

 

Tapahtumamme on toisella puolella Suomea, tuletteko kuvaamaan?

Olemme kuvanneet ympäri Suomea ja eri puolilla Eurooppaa. Matka ei ole ongelma, uudet vieraat paikat ovat mielenkiintoisia haasteita.

 

Kuinka aikaisin teidät pitää varata?

Tuntuu, että häitä suunnitellaan koko ajan aikaisemmin. Meillä onkin varauksia vuoden, kahdenkin päähän. Elo- syyskuu on suosituinta aikaa ja lauantait tuolloin menevät ensin.

Viikolla ja sunnuntaisin löytyy hyvin aikaa muunlaisille kuvauksille.

 

Paljonko kuvia saamme? Voimmeko saada kuvia webbigalleriaan?

Annamme teille hääpäivänänne nipun kortteja, joita voitte jakaa vieraillenne. Kortissa on osoite ja salasana galleriaan johon laitamme n. 50-80 kuvaa hääpäivästänne. Nämä kuvat ovat galleriassa muutaman päivän sisällä. Kuvat on laitettu kertomuksen muotoon, joka esittää valitusti päivän kohokohdat. Salasanan saaneet vieraat/sukulaiset/ystävät voivat myös ladata kuvat itselleen. Tämä on ollut hyvin suosittu palvelu; vieraat saavat tuoreet muistot itselleen ja osoitteen voi antaa vaikka sille amerikan tädille, joka ei häihin päässyt.

Kuvat toimitetaan noin viikon kuluttua DVD-levyllä tai muistitikulla, jolla niitä on n. 250-300 kpl. Kuvat on “perussäädetty” eli niille on tehty valotuksen korjailut, väritasapainon säätö, rajaukset yms.

Muissa kuvauksissa kuvat toimitetaan netin kautta.

 

Voimmeko teettää tiedostoista paperikuvia missä haluamme?

Kyllä. Teillä on kuviin täydet käyttöoikeudet eli saatte teettää tiedostoista omaan käyttöönne kuvia missä haluatte. Ette kuitenkaan saa myydä kuvia esim. kuvapankkeihin tai lehdille, kuvien tekijänoikeus säilyy valokuvaajalla.

Toki me teemme myös paperitulosteita. Tulostamme kuvat hyvin säilyvillä pigmenttimusteilla happovapaalle taidepaperille.

 

Kuvaatteko muuta kuin häitä?

Kyllä.
Aina kun pääosassa on ihminen niin se kiinnostaa meitä; esim. syntymäpäivät, firmajuhlat, lapset (tapahtumakuvaus) yms. ovat innostavia. Ihmisen valokuvaaminen on kaiken kaikkiaan haastavaa ja se tekee siitä samalla niin mielenkiintoista.
Olemme useamman kerran kuvanneet pian häiden jälkeen morsimesta myös “mammakuvia” ja tietenkin pian sen jälkeen jälkikasvusta vauvakuvia.Niin ja kuten kaikki vakavasti otettavat valokuvaajat olemme kuvanneet myös koiria, kissoja ja hevosia. Maisemia, tuotteita, lifestyle, arkkitehtuuri…siis kaikenlaista, kysy lisää!

 

Oletteko tosikkoja?

Emme :)

 

 

6h dokumentaarinen hääkuvaus: 990€ (sis. alv 24%)


valmistelupalaveri noin kuukausi ennen hääpäivää
6h kuvausta, alkaa sovitusti, päättyen kuitenkin viimeistään klo 23.00
sisältää hääpotrettien ottamisen
salasanasuojattu nettigallerian päivän kulusta, josta vieraanne voivat ladata kuvat omaan käyttöön
lisätunnit tarvittaessa 95€ / kpl
kuvat toimitetaan DVD:llä tai muistitikulla perussäädettyinä

 


12h dokumentaarinen hääkuvaus: 1490€ (sis. alv 24%)

 

valmistelupalaveri noin kuukausi ennen hääpäivää
12h kuvausta, alkaa sovitusti, päättyen kuitenkin viimeistään klo 23.00
sisältää hääpotrettien ottamisen
salasanasuojattu nettigallerian päivän kulusta, josta vieraanne voivat ladata kuvat omaan käyttöön
lisätunnit tarvittaessa 95€ / kpl
Teillä on kuviin täydet käyttöoikeudet eli saatte teettää tiedostoista omaan käyttöönne kuvia missä haluatte. Ette kuitenkaan saa myydä kuvia esim. kuvapankkeihin tai lehdille, kuvien tekijänoikeus säilyy valokuvaajalla.

Photobooth-kuvauksen hinta hääpäivänä on +150€. Kuvaus sisältää taustan, studiovalot ja puisen kehyksen.
Häävalokuvausvaraus vahvistetaan maksamalla varausmaksu, joka on 100€. Summa vähennetään lopullisesta kokonaissummasta. Jos hääpari peruuttaa kuvauksen varausmaksua ei palauteta.
Jos valmistelut/kirkonmenot/juhlapaikka ovat Turussa tai lähialueella emme peri erillistä matkakorvausta. Olemme käytettävissä valokuvaukseen myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Tällöin sovimme erikseen matka- ja majoituskustannuksista.

 

Kihla-, huomenlahja-, lapsi-, rippi-, yo-, perhe-, lifestylekuvaukset jne. 290€ (sis. alv 24%)

 

Noin 1,5 tuntia kuvaamista. 
Kuvat toimitetaan netin kautta.
Jos kuvauspaikat ovat Turussa tai lähialueella emme peri erillistä matkakorvausta. Olemme käytettävissä valokuvaukseen myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Tällöin sovimme erikseen matka- ja majoituskustannuksista.

Huomenlahjakuvaus sisältää nettitoimituksen sijaan 6-8 kuvan tulostuksen taidepaperille ja lahjalaatikon.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Annaleena & Hannu